2012 m. sausio 23 d., pirmadienis

Yaki tofu (Keptas Tofu)

  • Tofu 1 pak.
  • Kukurūzų krakmolas
  • Aliejus (gruzdinimui)
  • Dashi sultinys (200 g. vandens, 15 g. dashi miltelių)
  • Baltas ridikas (sutarkuotas smulkiai, nusausintas)
  • Shichimi togarashi (7 rūšių pipirai)
  • Svogūnų laiškai/poras
Nusausinti tofų: 20 min. suvynioti į popierinį rankšluostį. Supjaustyti gabaliukais, pvz. į 6 dalis. Kiekvieną gabalėlį apvolioti kukurūzų krakmole ir dėti į verdantį aliejų. Apkepti.
Į indelius supilstyti dashi sultinį ir dėti apkeptą tofu, apibarstyti tarkuotu ridiku, susmulkintais svogūnų laiškais arba poru, pagardiname shichimi togarashi.

Skanaus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą