- 350 g vištienos/kalakutienos filė,
- 200 g šaldytų žirnelių,
- 1 poro,
- 1 salierų stiebo,
- 1 aitriosios paprikos,
- 150 g perlinių kruopų,
- 2 skiltelių česnako,
- druskos, pipirų pagal skonį,
- rozmarinų, laurų lapų.
Vištienos filė išvirti pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite. Su šaukštu alyvuogių aliejaus pakepinkite smulkintą česnaką, salierą ir porą (žaliąją dalį). Sudėti keptuvėn virtas perlines kruopas ir paskaninę aitriąją paprika, rozmarinais ir laurų lapais apie 1 min. patroškinti. Tuomet viską sudėti į sultinį, dar sukrėskite žirnelius ir smulkintą vištieną. Sriubą dar apie 2 min. pavirkite. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą