- 200 g. miltų
- 1/4 a.š. kepimo miltelių
- 400 ml. dashi sultinio (5 g. dashi)
- 4 vnt. kiaušinių
- 400g. kopūsto
- 10 vnt. svogūno laiškų
- 8 v.š. tempuros traškučių
- 250 g. krevečių (arba patinkančios mėsos, jūros gėrybių mišinio, tofu)
Galima naudoti jau paruoštą padažą arba pasidaryti pačiam, sumaišant šiuos produktus:
- "Volčesterio" arba "Buldogo" padažas 70 ml.
- Majonezas 1 v.š.
- Kečiupas 50 ml.
- Mirinas 15 ml.
- Cukrus 2-3 v.š.
- Tuno drožlės
- Beni shōga (紅生姜) - imbieras
Visą masę kepti nedidelėje keptuvėje, kaip "storą blyną", apiberti tempuros traškučiais, krevetėmis, tofu ar kuo tik nori širdis.
Apkepus apversti ir kepti toliau. Aplieti pasigamintu ar pirktiniu (pastarasis man skanesnis) okonomiyaki padažu, pilti gausiai, kad įsigertų. Iškepus patiekti lėkštėse, pagardinti apibėrus beni shōga ir tuno drožlėmis.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą