Skanumėlis gardumėlis...
Man labiausiai patikę receptai.
2012 m. sausio 9 d., pirmadienis
Miso sriuba (味噌汁, misoshiru)
Keturioms porcijoms
1l vandens
1 v.š. miso pastos
1 a.š. dashi
1 indelis Tofų varškės
Wakame žolė
Užverdame vandenį, supilame miso pastą atskiesta vandeniu, įdedame dashi ir žiubsnį waakme žolės. Į sriubos indelius sudedame kubeliais supjaustytą tofų varškę, užpilame karštu sultiniu.
P.S. Šios sriubos internete yra įvairiausiu variacijų, kas nori deda: svogūnų laiškų, grybų, makaronų.
Sriubą japonai geria, o turinį suvalgo lazdelėmis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Naujesnis pranešimas
Senesnis pranešimas
Pradinis puslapis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą